Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeven gewonden bij steekpartij azc Echt, verdachte opgepakt

Geplaatst opwoensdag 21 april 2021 - 22:53

Bij een steekpartij in het asielzoekerscentrum in Echt zijn woensdagavond zeven mensen gewond geraakt. De verwondingen van twee slachtoffers zijn zeer ernstig.

De politie heeft een 24-jarige bewoner van het azc aangehouden. Volgens de politie vond het incident plaats rond 22.15 uur.

Traumahelikopter
Een correspondent ter plaatse meldt dat de hulpdiensten massaal aanwezig waren. Veel politiewagens en negen ambulances stonden op het terrein van het azc. Ook een traumahelikopter en een medisch team uit Duitsland werden opgeroepen.

Zeven mensen raakten bij het steekincident gewond, waarvan twee zeer ernstig. Alle slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht voor medische zorg.

Arrestatie
De 24-jarige verdachte werd snel na het incident aangehouden. Het is nog niet bekend waarom de man op zeven mensen instak.

Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren is woensdagavond gaan kijken naar de situatie in het azc. Volgens hem was de aanleiding voor het steekincident een 'intern conflict'.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen