Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeven bedrijven krijgen prijs voor beste management

Geplaatst opvrijdag 3 februari 2017 - 20:01

Zeven Limburgse bedrijven hebben het predikaat Best Managed Company gekregen. Dit is een prijs van accountantkantoor Deloitte.

De bedrijven Bruynzeel Storage Group (Panningen), Open Line (Maastricht-Airport), WP-Haton (Panningen), KLG Europe (Venlo), Polyscope Polymers (Geleen), Smeets Autogroep (Heerlen) en Munckhof (Horst) behoren volgens de accountant tot de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

25 miljoen
Daarbij is er gekeken naar de strategie van de bedrijven, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten. Het Best Managed Companies-programma richt zich op bedrijven met een omzet van minimaal 25 miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

In totaal kregen 63 bedrijven in Nederland de titel Best Managed Company.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen