Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeven bedrijven krijgen prijs voor beste management

Geplaatst opvrijdag 3 februari 2017 - 20:01

Zeven Limburgse bedrijven hebben het predikaat Best Managed Company gekregen. Dit is een prijs van accountantkantoor Deloitte.

De bedrijven Bruynzeel Storage Group (Panningen), Open Line (Maastricht-Airport), WP-Haton (Panningen), KLG Europe (Venlo), Polyscope Polymers (Geleen), Smeets Autogroep (Heerlen) en Munckhof (Horst) behoren volgens de accountant tot de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

25 miljoen
Daarbij is er gekeken naar de strategie van de bedrijven, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten. Het Best Managed Companies-programma richt zich op bedrijven met een omzet van minimaal 25 miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

In totaal kregen 63 bedrijven in Nederland de titel Best Managed Company.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen