Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeven bedrijven genomineerd voor Limburg Export Award

Geplaatst opwoensdag 3 oktober 2018 - 13:45

De zeven bedrijven die kans maken op de Limburg Export Award zijn bekendgemaakt.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een onderneming die haar product het best exporteert.

Nominaties
Uit Noord-Limburg zijn maar liefst vijf bedrijven genomineerd. Het gaat om de Venlose ondernemingen Merit Medical Coatings, Pentair Haffmans en Leolux en de Sevenumse bedrijven Dinnissen Proces Technology en VDL Parree. Quality Pastries, de banketbakkerij uit Weert, vertegenwoordigt Midden-Limburg. Uit het zuiden van de provincie is Eurofibers uit Beek kanshebber. Bekijk de clips van alle nominaties hier.

Kunstwerk
De vakjury kiest uiteindelijk uit de zeven genomineerde bedrijven drie finalisten. Die strijden vervolgens om de geldprijs van 10.000 euro en een kunstwerk. De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg. Het is de dertiende keer dat de prijs wordt uitgereikt. Dit jaar gebeurt dat bij Neptunus in Kessel, de winnaar van vorig jaar.

De uitreiking is woensdag 24 oktober om 18:00 uur live te zien op L1 TV. Het wordt die dag herhaald om 21:00 uur.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen