Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeven bedrijven genomineerd voor Limburg Export Award

Geplaatst opwoensdag 3 oktober 2018 - 13:45

De zeven bedrijven die kans maken op de Limburg Export Award zijn bekendgemaakt.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een onderneming die haar product het best exporteert.

Nominaties
Uit Noord-Limburg zijn maar liefst vijf bedrijven genomineerd. Het gaat om de Venlose ondernemingen Merit Medical Coatings, Pentair Haffmans en Leolux en de Sevenumse bedrijven Dinnissen Proces Technology en VDL Parree. Quality Pastries, de banketbakkerij uit Weert, vertegenwoordigt Midden-Limburg. Uit het zuiden van de provincie is Eurofibers uit Beek kanshebber. Bekijk de clips van alle nominaties hier.

Kunstwerk
De vakjury kiest uiteindelijk uit de zeven genomineerde bedrijven drie finalisten. Die strijden vervolgens om de geldprijs van 10.000 euro en een kunstwerk. De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg. Het is de dertiende keer dat de prijs wordt uitgereikt. Dit jaar gebeurt dat bij Neptunus in Kessel, de winnaar van vorig jaar.

De uitreiking is woensdag 24 oktober om 18:00 uur live te zien op L1 TV. Het wordt die dag herhaald om 21:00 uur.

Deel dit bericht via
Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen