Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeven bedrijven genomineerd voor Limburg Export Award

Geplaatst opwoensdag 3 oktober 2018 - 13:45

De zeven bedrijven die kans maken op de Limburg Export Award zijn bekendgemaakt.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een onderneming die haar product het best exporteert.

Nominaties
Uit Noord-Limburg zijn maar liefst vijf bedrijven genomineerd. Het gaat om de Venlose ondernemingen Merit Medical Coatings, Pentair Haffmans en Leolux en de Sevenumse bedrijven Dinnissen Proces Technology en VDL Parree. Quality Pastries, de banketbakkerij uit Weert, vertegenwoordigt Midden-Limburg. Uit het zuiden van de provincie is Eurofibers uit Beek kanshebber. Bekijk de clips van alle nominaties hier.

Kunstwerk
De vakjury kiest uiteindelijk uit de zeven genomineerde bedrijven drie finalisten. Die strijden vervolgens om de geldprijs van 10.000 euro en een kunstwerk. De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg. Het is de dertiende keer dat de prijs wordt uitgereikt. Dit jaar gebeurt dat bij Neptunus in Kessel, de winnaar van vorig jaar.

De uitreiking is woensdag 24 oktober om 18:00 uur live te zien op L1 TV. Het wordt die dag herhaald om 21:00 uur.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen