Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zeven aanhoudingen, 30 ton chemicaliën bij drugsactie

Geplaatst opmaandag 16 april 2018 - 16:13

Bij de grote drugsactie van de politie waarbij onder meer werd binnengevallen in Blerick, Echt, Velden en Weert zijn in totaal zeven mensen aangehouden.

Zij worden allemaal verdacht van betrokkenheid bij drugshandel, meldt de politie maandagmiddag.

Laboratoria
In Echt vond de politie in een loods meer dan 30 ton aan chemicaliën om synthetische drugs mee te maken. In Blerick, Weert en het Gelderse Zaltbommel werden drugslaboratoria ontdekt. Materiaal om zulke drugsfabriekjes mee in te richten werden gevonden in een aantal aanhangwagens in het Brabantse Waalre.

Riotgun
Behalve de drugs vond de politie ook verschillende vuurwapens, waaronder een riotgun. Om 06:00 uur maandagmorgen viel de politie op tientallen plekken in Limburg, Brabant en Gelderland binnen.

Lees ook: Politie valt panden binnen in strijd tegen drugs

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen