Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zeven aanhoudingen, 30 ton chemicaliën bij drugsactie

Geplaatst opmaandag 16 april 2018 - 16:13

Bij de grote drugsactie van de politie waarbij onder meer werd binnengevallen in Blerick, Echt, Velden en Weert zijn in totaal zeven mensen aangehouden.

Zij worden allemaal verdacht van betrokkenheid bij drugshandel, meldt de politie maandagmiddag.

Laboratoria
In Echt vond de politie in een loods meer dan 30 ton aan chemicaliën om synthetische drugs mee te maken. In Blerick, Weert en het Gelderse Zaltbommel werden drugslaboratoria ontdekt. Materiaal om zulke drugsfabriekjes mee in te richten werden gevonden in een aantal aanhangwagens in het Brabantse Waalre.

Riotgun
Behalve de drugs vond de politie ook verschillende vuurwapens, waaronder een riotgun. Om 06:00 uur maandagmorgen viel de politie op tientallen plekken in Limburg, Brabant en Gelderland binnen.

Lees ook: Politie valt panden binnen in strijd tegen drugs

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen