Protest Aldi Zeswegen (15 sept 2021)

Buurtbewoners zetten alles op alles om Aldi te behouden

Een groep buurtbewoners uit de Heerlense wijk Zeswegen is woensdagmiddag gaan protesteren bij een kantoor van de discounter Aldi in Roermond. Het concern is van plan om na 24 jaar uit de wijk te vertrekken en daar zijn de bewoners niet blij mee.

Heerlense tiener in goede gezondheid teruggevonden

Het Heerlense meisje dat donderdagochtend verdween en vervolgens als vermist werd opgegeven, is terecht.

Heerlense tiener sinds donderdag vermist

De Heerlense tiener Elwira Borowiecka (14) wordt sinds donderdagochtend 11:00 uur vermist.

Inbrekers-trio in de kraag gevat dankzij alerte buurman

Drie mannen zijn donderdagmorgen vroeg aangehouden na een inbraak in een woning aan de Carboonstraat in de Heerlense wijk Zeswegen.

Verdachten vernielingen Heerlen op vrije voeten

De twee Heerlenaren die eerder deze week zijn opgepakt na een reeks vernielingen in de Wijk Zeswegen, zijn weer op vrije voeten.

Heerlenaren aangehouden na serie incidenten

Twee 27-jarige mannen uit Heerlen zijn gearresteerd, omdat ze verdacht worden van betrokkenheid bij 'een serie incidenten'.

Bestelbus gaat in vlammen op na explosie

In Heerlen is een bestelbus volledig in vlammen opgegaan na een explosie.

Heerlense sniper nog op vrije voeten

De politie zoekt nog altijd naar degene die de Heerlense wijk Zeswegen terroriseert met een luchtdrukgeweer.

Luchtdruksniper neemt auto's en huizen onder vuur

De Heerlense wijk Zeswegen wordt geteisterd door een of meer schutters, die gericht huizen en auto's onder vuur nemen met een luchtdrukwapen.

Ruiten van rijdende Veolia-bussen ingegooid met stenen

In Heerlen zijn drie stadsbussen van Veolia bekogeld met stenen. Daarbij sneuvelden enkele ruiten.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten