Overslaan en naar de inhoud gaan

Zesde Limburger opgepakt na dodelijke schietpartij Breda

Geplaatst opdinsdag 10 juli 2018 - 10:01

De politie heeft een zesde Limburger opgepakt vanwege een dodelijke schietpartij in Breda.

Het gaat om een 23-jarige man uit Roermond. Hij werd dinsdagochtend in de boeien geslagen.

Bij de schietpartij op zondag 8 april in een flat in Breda kwam de 26-jarige Kaan Safranti om het leven. Direct na de schietpartij gingen de vermoedelijke daders er in verschillende auto's vandoor.

Eerdere aanhoudingen
Eind mei werden al vijf andere Limburgers opgepakt. Het gaat om een 26-jarige man uit Venlo, een 21-jarige vrouw uit Geleen, een 28-jarige vrouw uit Sittard en twee mannen (21 en 22) uit Roermond. Zij zitten nog in de cel.

Lees ook: Vijf Limburgers aangehouden voor dodelijk schietincident

Automatisch vuurwapen
Na de schietpartij werden langs de snelweg A58 verschillende persoonlijke spullen van het slachtoffer teruggevonden. Later vond de politie in de berm langs diezelfde snelweg een automatisch vuurwapen. Vermoedelijk is dat gebruikt om Safranti dood te schieten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen