Overslaan en naar de inhoud gaan

Zesde Limburger opgepakt na dodelijke schietpartij Breda

Geplaatst opdinsdag 10 juli 2018 - 10:01

De politie heeft een zesde Limburger opgepakt vanwege een dodelijke schietpartij in Breda.

Het gaat om een 23-jarige man uit Roermond. Hij werd dinsdagochtend in de boeien geslagen.

Bij de schietpartij op zondag 8 april in een flat in Breda kwam de 26-jarige Kaan Safranti om het leven. Direct na de schietpartij gingen de vermoedelijke daders er in verschillende auto's vandoor.

Eerdere aanhoudingen
Eind mei werden al vijf andere Limburgers opgepakt. Het gaat om een 26-jarige man uit Venlo, een 21-jarige vrouw uit Geleen, een 28-jarige vrouw uit Sittard en twee mannen (21 en 22) uit Roermond. Zij zitten nog in de cel.

Lees ook: Vijf Limburgers aangehouden voor dodelijk schietincident

Automatisch vuurwapen
Na de schietpartij werden langs de snelweg A58 verschillende persoonlijke spullen van het slachtoffer teruggevonden. Later vond de politie in de berm langs diezelfde snelweg een automatisch vuurwapen. Vermoedelijk is dat gebruikt om Safranti dood te schieten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen