Overslaan en naar de inhoud gaan

Zesde Limburger opgepakt na dodelijke schietpartij Breda

Geplaatst opdinsdag 10 juli 2018 - 10:01

De politie heeft een zesde Limburger opgepakt vanwege een dodelijke schietpartij in Breda.

Het gaat om een 23-jarige man uit Roermond. Hij werd dinsdagochtend in de boeien geslagen.

Bij de schietpartij op zondag 8 april in een flat in Breda kwam de 26-jarige Kaan Safranti om het leven. Direct na de schietpartij gingen de vermoedelijke daders er in verschillende auto's vandoor.

Eerdere aanhoudingen
Eind mei werden al vijf andere Limburgers opgepakt. Het gaat om een 26-jarige man uit Venlo, een 21-jarige vrouw uit Geleen, een 28-jarige vrouw uit Sittard en twee mannen (21 en 22) uit Roermond. Zij zitten nog in de cel.

Lees ook: Vijf Limburgers aangehouden voor dodelijk schietincident

Automatisch vuurwapen
Na de schietpartij werden langs de snelweg A58 verschillende persoonlijke spullen van het slachtoffer teruggevonden. Later vond de politie in de berm langs diezelfde snelweg een automatisch vuurwapen. Vermoedelijk is dat gebruikt om Safranti dood te schieten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen