Overslaan en naar de inhoud gaan

Zes mensen vastgebonden in loods, bebloede man slaat alarm

Geplaatst opwoensdag 28 november 2018 - 0:15

De politie heeft zes vastgebonden mannen gevonden in een loods van een transportbedrijf in Susteren.

Agenten deden de ontdekking dinsdagavond rond 22:40 uur in het pand aan de Baakhoverweg.

Bebloed
De politie kreeg rond 21:45 uur een melding van een bewoner van een nabijgelegen huis. Daar stond ineens een bebloede man van Poolse afkomst in de tuin. Hij klopte op het raam en vroeg om hulp. De man vertelde de geschrokken bewoners dat iemand hem iets aan wilde doen.

Dwars door hek
De politie zegt dat de man, voordat hij bij de buurtbewoners voor het raam stond, met een auto dwars door een hek bij de loods is gereden. Hij kwam daarbij met zijn auto in een weiland terecht en kon niet verder rijden. De man is uitgestapt en vervolgens naar het huis gerend om alarm te slaan.

Video: Fer Traugott

Onderzoek
Nadat agenten met de man in gesprek waren gegaan, leidde een onderzoek in de omgeving naar de loods. Daar vond de politie de zes vastgebonden mannen. Het zestal is meegenomen naar het politiebureau. Wat zich in de loods heeft afgespeeld, is nog niet bekend.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen