Overslaan en naar de inhoud gaan

Zes mensen vastgebonden in loods, bebloede man slaat alarm

Geplaatst opwoensdag 28 november 2018 - 0:15

De politie heeft zes vastgebonden mannen gevonden in een loods van een transportbedrijf in Susteren.

Agenten deden de ontdekking dinsdagavond rond 22:40 uur in het pand aan de Baakhoverweg.

Bebloed
De politie kreeg rond 21:45 uur een melding van een bewoner van een nabijgelegen huis. Daar stond ineens een bebloede man van Poolse afkomst in de tuin. Hij klopte op het raam en vroeg om hulp. De man vertelde de geschrokken bewoners dat iemand hem iets aan wilde doen.

Dwars door hek
De politie zegt dat de man, voordat hij bij de buurtbewoners voor het raam stond, met een auto dwars door een hek bij de loods is gereden. Hij kwam daarbij met zijn auto in een weiland terecht en kon niet verder rijden. De man is uitgestapt en vervolgens naar het huis gerend om alarm te slaan.

Video: Fer Traugott

Onderzoek
Nadat agenten met de man in gesprek waren gegaan, leidde een onderzoek in de omgeving naar de loods. Daar vond de politie de zes vastgebonden mannen. Het zestal is meegenomen naar het politiebureau. Wat zich in de loods heeft afgespeeld, is nog niet bekend.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen