Overslaan en naar de inhoud gaan

Zes mensen vastgebonden in loods, bebloede man slaat alarm

Geplaatst opwoensdag 28 november 2018 - 0:15

De politie heeft zes vastgebonden mannen gevonden in een loods van een transportbedrijf in Susteren.

Agenten deden de ontdekking dinsdagavond rond 22:40 uur in het pand aan de Baakhoverweg.

Bebloed
De politie kreeg rond 21:45 uur een melding van een bewoner van een nabijgelegen huis. Daar stond ineens een bebloede man van Poolse afkomst in de tuin. Hij klopte op het raam en vroeg om hulp. De man vertelde de geschrokken bewoners dat iemand hem iets aan wilde doen.

Dwars door hek
De politie zegt dat de man, voordat hij bij de buurtbewoners voor het raam stond, met een auto dwars door een hek bij de loods is gereden. Hij kwam daarbij met zijn auto in een weiland terecht en kon niet verder rijden. De man is uitgestapt en vervolgens naar het huis gerend om alarm te slaan.

Video: Fer Traugott

Onderzoek
Nadat agenten met de man in gesprek waren gegaan, leidde een onderzoek in de omgeving naar de loods. Daar vond de politie de zes vastgebonden mannen. Het zestal is meegenomen naar het politiebureau. Wat zich in de loods heeft afgespeeld, is nog niet bekend.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen