Overslaan en naar de inhoud gaan

Zes mensen opgepakt bij grote politieactie Roermond

Geplaatst opzondag 5 juni 2016 - 15:49

Bij de grote politieactie in Roermond van zaterdag zijn in totaal zes personen opgepakt.

Dat gebeurde bij een controle tegen Mobiel Banditisme - rondtrekkende bendes die zich schuldig maken aan winkel- en ladingdiefstal, inbraak in woningen en bedrijven, babbeltrucs, oplichting, skimming en zakkenrollerij - door de Nederlandse, Duitse en Roemeense politie.

Binnenstad
In de binnenstad werden een man uit Roemenië (54) en een man uit Georgië (25) aangehouden. Bij de grens pakte de politie nog eens vier personen op. De Roemeen werd meegenomen vanwege winkeldiefstal. De man uit Georgië had een tas bij zich die speciaal gemaakt is om zonder problemen door detectiepoortjes te wandelen.

Grens
Ook pakte de politie personen op bij de grens (N280/A73). In totaal werden daar zestig voertuigen gecontroleerd. Dat leidde tot vier aanhoudingen. Het ging daarbij om het bezit van amfetaminen, messen en slagwapens, een vals Bulgaars rijbewijs en een persoon die illegaal in Nederland verbleef. Ook werd een auto van een wanbetaler in beslag genomen en werd een andere gestolen auto weggesleept van de parkeerplek waar die stond.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Grote politieactie tegen rondtrekkende criminele bendes
Twaalf personen opgepakt tijdens politieactie in Roermond
Roermondenaar opgepakt voor diefstal badkleding
Vluchtende winkeldief (15) aangereden in Roermond
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen