Overslaan en naar de inhoud gaan

Zes mensen opgepakt bij grote politieactie Roermond

Geplaatst opzondag 5 juni 2016 - 15:49

Bij de grote politieactie in Roermond van zaterdag zijn in totaal zes personen opgepakt.

Dat gebeurde bij een controle tegen Mobiel Banditisme - rondtrekkende bendes die zich schuldig maken aan winkel- en ladingdiefstal, inbraak in woningen en bedrijven, babbeltrucs, oplichting, skimming en zakkenrollerij - door de Nederlandse, Duitse en Roemeense politie.

Binnenstad
In de binnenstad werden een man uit Roemenië (54) en een man uit Georgië (25) aangehouden. Bij de grens pakte de politie nog eens vier personen op. De Roemeen werd meegenomen vanwege winkeldiefstal. De man uit Georgië had een tas bij zich die speciaal gemaakt is om zonder problemen door detectiepoortjes te wandelen.

Grens
Ook pakte de politie personen op bij de grens (N280/A73). In totaal werden daar zestig voertuigen gecontroleerd. Dat leidde tot vier aanhoudingen. Het ging daarbij om het bezit van amfetaminen, messen en slagwapens, een vals Bulgaars rijbewijs en een persoon die illegaal in Nederland verbleef. Ook werd een auto van een wanbetaler in beslag genomen en werd een andere gestolen auto weggesleept van de parkeerplek waar die stond.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Grote politieactie tegen rondtrekkende criminele bendes
Twaalf personen opgepakt tijdens politieactie in Roermond
Roermondenaar opgepakt voor diefstal badkleding
Vluchtende winkeldief (15) aangereden in Roermond
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen