Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zes mensen opgepakt bij grote politieactie Roermond

Geplaatst opzondag 5 juni 2016 - 15:49

Bij de grote politieactie in Roermond van zaterdag zijn in totaal zes personen opgepakt.

Dat gebeurde bij een controle tegen Mobiel Banditisme - rondtrekkende bendes die zich schuldig maken aan winkel- en ladingdiefstal, inbraak in woningen en bedrijven, babbeltrucs, oplichting, skimming en zakkenrollerij - door de Nederlandse, Duitse en Roemeense politie.

Binnenstad
In de binnenstad werden een man uit Roemenië (54) en een man uit Georgië (25) aangehouden. Bij de grens pakte de politie nog eens vier personen op. De Roemeen werd meegenomen vanwege winkeldiefstal. De man uit Georgië had een tas bij zich die speciaal gemaakt is om zonder problemen door detectiepoortjes te wandelen.

Grens
Ook pakte de politie personen op bij de grens (N280/A73). In totaal werden daar zestig voertuigen gecontroleerd. Dat leidde tot vier aanhoudingen. Het ging daarbij om het bezit van amfetaminen, messen en slagwapens, een vals Bulgaars rijbewijs en een persoon die illegaal in Nederland verbleef. Ook werd een auto van een wanbetaler in beslag genomen en werd een andere gestolen auto weggesleept van de parkeerplek waar die stond.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Grote politieactie tegen rondtrekkende criminele bendes
Twaalf personen opgepakt tijdens politieactie in Roermond
Roermondenaar opgepakt voor diefstal badkleding
Vluchtende winkeldief (15) aangereden in Roermond
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen