Overslaan en naar de inhoud gaan

Zes Limburgers in handbalploeg voor EK-kwalificatie

Geplaatst opmaandag 17 oktober 2016 - 17:56

Handbal-bondscoach Joop Fiege heeft zijn definitieve selectie voor de twee EK-kwalificatiewedstrijden tegen Denemarken en Hongarije bekendgemaakt.

In de selectie zitten zes Limburgse handballers: Luc Steins, Toon Leenders, Arjan Haenen, Nicky Verjans, Jasper Adams en Ivo Steins.

Nederland speelt op donderdag 3 november tegen Olympisch kampioen Denemarken in Brøndby. Drie dagen later, op zondag 6 november om 15:00 uur, is Hongarije de tegenstander in De Maaspoort in Den Bosch.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Acht Limburgers in Nederlands handbalteam
Lions-speler Baart bij Nederlands handbalteam
Bevo wint makkelijk
Lions klopt Tongeren na slijtageslag
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen