Overslaan en naar de inhoud gaan

Zes jaar cel voor seksroofdier Karim O.

Geplaatst opwoensdag 30 oktober 2019 - 13:40

De 38-jarige Karim O. zit de komende jaren in de gevangenis. Hij is woensdag tot zes jaar cel veroordeeld voor een reeks aanrandingen én een verkrachting in Maastricht.

Twee weken geleden eiste justitie ook zes jaar cel.

Lees ook: Man verdacht van veertien aanrandingen: 'Had te weinig seks'

Agent mishandeld
De man werkte in een Maastrichts hotel en reed voor of na zijn werk rondjes door de stad op zijn scooter. Tijdens die rondes heeft hij zeker twaalf vrouwen aangerand en probeerde hij twee keer een vrouw te verkrachten. Eén vrouw werd wel verkracht. Karim liep tegen de lamp toen hij een lokagente aanrandde en mishandelde.

Seksuele lusten
Tot dusver verklaarde de geboren Marokkaan amper over de zaak; hij gebruikte vooral zijn zwijgrecht. Uit wat hij wél verklaarde, ontstond het beeld dat hij thuis niet aan zijn trekken kwam en daarom zijn seksuele lusten op andere vrouwen projecteerde. Hij sloeg tussen 2016 en 2018 meermaals toe.

De rechter acht alle zaken bewezen. "Hij heeft vijftien slachtoffers gemaakt. Als een waar roofdier volgde hij zijn prooi, om vervolgens toe te slaan. We achten de kans op herhaling reëel."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen