Overslaan en naar de inhoud gaan

Zes gewonden bij zwaar ongeval net over de grens bij Weert

Geplaatst opzaterdag 7 september 2019 - 23:33

Bij een zwaar verkeersongeval op de Kempenweg, net over de grens bij Weert, zijn zaterdagavond zes personen gewondgeraakt.

Dat meldt de lokale nieuwssite WeertDeGekste.nl.

Drie auto's
Rond 22.00 uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing toen de voertuigen elkaar zijdelings raakten. Een van de auto's ramde vervolgens een boom, de andere kwam in een maisveld tot stilstand. Een derde auto raakte ook nog betrokken bij de ongeval. Daarbij brak een wiel af.

Gewonden
Volgens een correspondent ter plekke zaten vier van de gewonden in de auto die in het maisveld tot stilstand kwam en raakten twee mensen gewond in de auto die tegen de boom klapte.

Grens
Omdat het ongeluk vrijwel op de grens gebeurde, rukten zowel de Nederlandse als de Belgische hulpdiensten uit. Eenmaal ter plaatse bleken er vijf inzittenden gewond te zijn geraakt. Alle vijf zijn door de ambulances meegenomen naar het ziekenhuis. De weg is na het ongeluk korte tijd afgezet geweest voor technisch onderzoek.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen