Overslaan en naar de inhoud gaan

Zes gewonden bij zwaar ongeval net over de grens bij Weert

Geplaatst opzaterdag 7 september 2019 - 23:33

Bij een zwaar verkeersongeval op de Kempenweg, net over de grens bij Weert, zijn zaterdagavond zes personen gewondgeraakt.

Dat meldt de lokale nieuwssite WeertDeGekste.nl.

Drie auto's
Rond 22.00 uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing toen de voertuigen elkaar zijdelings raakten. Een van de auto's ramde vervolgens een boom, de andere kwam in een maisveld tot stilstand. Een derde auto raakte ook nog betrokken bij de ongeval. Daarbij brak een wiel af.

Gewonden
Volgens een correspondent ter plekke zaten vier van de gewonden in de auto die in het maisveld tot stilstand kwam en raakten twee mensen gewond in de auto die tegen de boom klapte.

Grens
Omdat het ongeluk vrijwel op de grens gebeurde, rukten zowel de Nederlandse als de Belgische hulpdiensten uit. Eenmaal ter plaatse bleken er vijf inzittenden gewond te zijn geraakt. Alle vijf zijn door de ambulances meegenomen naar het ziekenhuis. De weg is na het ongeluk korte tijd afgezet geweest voor technisch onderzoek.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen