Overslaan en naar de inhoud gaan

Zes gewonden bij ongeval met gestolen vrachtwagen

Geplaatst opwoensdag 21 november 2018 - 14:02

Bij een ongeluk met een gestolen vrachtwagen in Beek op een afrit van de A76 zijn zes gewonden gevallen, van wie één zwaargewond. Zeven betrokken auto's raakten beschadigd.

De botsing gebeurde rond 11:30 uur op het kruispunt Rijksweg Zuid - Prins Mauritslaan.

Aangehouden
De vrachtwagen, die in België gestolen is, nam vanuit de richting België de afrit naar Geleen. Daar kwam de trucker door onbekende oorzaak in aanrijding met zeven auto's. Bij die botsing raakten zes personen gewond, onder wie de vrachtwagenchauffeur. Hij is tevens aangehouden.

Lees ook: Ravage na botsing tussen vrachtwagen en meerdere auto's

Traumahelikopter
Een traumahelikopter werd opgeroepen. Eén zwaargewonde is net als een andere lichtgewonde naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere inzittenden die lichtgewond raakten, zijn naar de huisarts gegaan voor medische behandeling. ​

Verkeersregelaars zijn tot ongeveer 16:00 uur ingezet om het verkeer te leiden, omdat de wrakken opgeruimd moeten worden en op de plek van het ongeval onderzoek wordt gedaan.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen