Overslaan en naar de inhoud gaan

Zes gewonden bij ongeval met gestolen vrachtwagen

Geplaatst opwoensdag 21 november 2018 - 14:02

Bij een ongeluk met een gestolen vrachtwagen in Beek op een afrit van de A76 zijn zes gewonden gevallen, van wie één zwaargewond. Zeven betrokken auto's raakten beschadigd.

De botsing gebeurde rond 11:30 uur op het kruispunt Rijksweg Zuid - Prins Mauritslaan.

Aangehouden
De vrachtwagen, die in België gestolen is, nam vanuit de richting België de afrit naar Geleen. Daar kwam de trucker door onbekende oorzaak in aanrijding met zeven auto's. Bij die botsing raakten zes personen gewond, onder wie de vrachtwagenchauffeur. Hij is tevens aangehouden.

Lees ook: Ravage na botsing tussen vrachtwagen en meerdere auto's

Traumahelikopter
Een traumahelikopter werd opgeroepen. Eén zwaargewonde is net als een andere lichtgewonde naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere inzittenden die lichtgewond raakten, zijn naar de huisarts gegaan voor medische behandeling. ​

Verkeersregelaars zijn tot ongeveer 16:00 uur ingezet om het verkeer te leiden, omdat de wrakken opgeruimd moeten worden en op de plek van het ongeval onderzoek wordt gedaan.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen