Overslaan en naar de inhoud gaan

Zes auto's op elkaar: A73 bij Cuijk dicht

Geplaatst opdonderdag 5 november 2015 - 8:10

Door een ongeluk met zes auto's is de A73 bij Cuijk in noordelijke richting afgesloten voor het verkeer.

Het ongeval gebeurde rond 7:30 uur. Volgens de politie zijn er zes auto's bij de botsing betrokken. Het is nog onbekend of er mensen gewond zijn geraakt. Ook de toedracht van het ongeval is nog niet bekend.

Vluchtstrook
Het verkeer wordt over de vluchtstrook geleid. Automobilisten moeten rekening houden met een vertraging van ongeveer een halfuur. Rijkswaterstaat heeft een omleiding ingesteld. Verkeer richting Nijmegen wordt geadviseerd om te rijden via Eindhoven en Den Bosch over de A67, A2 en A50.

Lees hier de uitgebreide verkeersinformatie.

Klapband
Het verkeer op de A73 richting Nijmegen rijdt inmiddels ook tussen Horst en Venray langzaam. Daar zorgt een vrachtwagen met pech voor file.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ongeval met zwaarbeladen aanhanger zorgt voor file
A73 dicht na ongeluk met twee vrachtwagens
Dodelijk ongeval A73 waarschijnlijk zelfdoding
Vrachtwagen door middenberm, A73 korte tijd dicht
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen