Overslaan en naar de inhoud gaan

Zes auto's op elkaar: A73 bij Cuijk dicht

Geplaatst opdonderdag 5 november 2015 - 8:10

Door een ongeluk met zes auto's is de A73 bij Cuijk in noordelijke richting afgesloten voor het verkeer.

Het ongeval gebeurde rond 7:30 uur. Volgens de politie zijn er zes auto's bij de botsing betrokken. Het is nog onbekend of er mensen gewond zijn geraakt. Ook de toedracht van het ongeval is nog niet bekend.

Vluchtstrook
Het verkeer wordt over de vluchtstrook geleid. Automobilisten moeten rekening houden met een vertraging van ongeveer een halfuur. Rijkswaterstaat heeft een omleiding ingesteld. Verkeer richting Nijmegen wordt geadviseerd om te rijden via Eindhoven en Den Bosch over de A67, A2 en A50.

Lees hier de uitgebreide verkeersinformatie.

Klapband
Het verkeer op de A73 richting Nijmegen rijdt inmiddels ook tussen Horst en Venray langzaam. Daar zorgt een vrachtwagen met pech voor file.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ongeval met zwaarbeladen aanhanger zorgt voor file
A73 dicht na ongeluk met twee vrachtwagens
Dodelijk ongeval A73 waarschijnlijk zelfdoding
Vrachtwagen door middenberm, A73 korte tijd dicht
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen