Overslaan en naar de inhoud gaan

Zerom Ghehibriwet wint Enci Bergloop

Geplaatst opzondag 5 november 2017 - 16:00

Zerom Ghehibriwet heeft de 71e editie van de Enci Bergloop gewonnen.

De atleet uit Eritrea legde de cross over 8.750 meter af in 29 minuten en 56 seconden en kwam solo over de streep. Ricardo Floris kwam op ruim een minuut als tweede over finish. Kamiel Jacobs legde beslag op de derde plaats.

Korte cross
Michael Tesfahiwet van Unitas won de korte cross in Maastricht. Maarten Plaum uit Maastricht werd tweede. Hij had vier seconden achterstand op de winnaar.

Lange cross
Ellis Jacobs was de de snelste op lange cross. Leonie Balter kwam 16 seconden later over de meet. Floor van den Brand volgde op ruim 2 minuten als derde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen