Overslaan en naar de inhoud gaan

Zendmast bij zwembad Sittard bijna helemaal afgebrand

Geplaatst opzondag 26 mei 2019 - 11:36

Een zendmast aan een bospad in Sittard is zondagochtend tot bijna helemaal bovenin afgebrand.

De brandweer werd om 9:30 uur opgeroepen om naar de Sportcentrumlaan te gaan.

Rookontwikkeling
De zendmast, die in de buurt van het zwembad staat, is tot bijna helemaal boven afgebrand, laat een correspondent weten. Op de grond stonden de kabels naar de kasten nog in brand. Dat zorgde voor de nodige rookontwikkeling.

CO2-blusser
De brandweer heeft met een CO2-blusser de ergste vlammen gedoofd. De brandende kabels op de grond worden uit elkaar gehaald en met schuim geblust.

De omgeving is afgezet, omdat de mast door de brand nog heet is. Waarschijnlijk is kortsluiting de oorzaak van de brand.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen