Overslaan en naar de inhoud gaan

Zelfverzekerd VVV-Venlo klaar voor derby Roda

Geplaatst opwoensdag 24 november 2021 - 17:15

Na de overwinning tegen FC Eindhoven klinken de gesprekken langs het Venlose trainingsveld nét allemaal wat positiever. Niet dat de ploeg van Luhukay nu beweert Roda JC op te rollen vrijdag, nee dat niet. Maar 'het geloof in onszelf is wel opgekrikt', aldus trainer Luhukay.

Vrijdag speelt VVV-Venlo de Limburgse derby in Kerkrade tegen Roda JC.

Video L1

Vertrouwen
De ploeg van Luhukay wist na vijf verliespartijen, afgelopen vrijdag te winnen van FC Eindhoven. "Ik hoop dat het lek boven is. We hebben een jonge ploeg en die verliespartijen knaagden wel een beetje aan het zelfvertrouwen. Maar we zijn nu klaar voor komende vrijdag." Luhukay heeft in zijn training extra gehamerd op het opvangen van de snelle aanvallers van Roda. "Roda zet hoog druk, ze willen het spel domineren, hebben scorend vermogen en snelheid. We moeten verdedigend goed zijn vrijdag."

Doelman
Luhukay heeft twee weken geleden zijn tweede doelman Delano van Crooij een kans gegeven onder de lat. De 30-jarige doelman uit Venlo stond zijn plek sindsdien niet meer af. "Ik ben er wel heel blij mee. Al die tijd trainen en geen wedstrijden spelen is niet leuk. Dus nu geniet ik er extra van." Het team van VVV-Venlo kan vrijdag niet beschikken over Brian Koglin die geschorst is. Tristan Dekker is op dit moment nog niet helemaal fit.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen