Vakantie mondkapje reizen

GGD heeft weinig zicht op terugkerende vakantiegangers

De GGD heeft weinig zicht op het aantal vakantiegangers dat zich bij thuiskomst in Limburg controleert op een eventuele coronabesmetting.

pip tiktok docenten
Docenten op TikTok: 'Zelftesten belangrijk'

De middelbare scholen moeten maandag verplicht weer open. Ook het Sintermeertencollege in Heerlen start dan weer met lessen op school. Om dit veilig te laten verlopen moet iedereen zich wel houden aan een aantal maatregelen.

middelbare school, voortgezet onderwijs, leerlinge, scheikunde, biologie (stock)
Veel middelbare scholen komende week nog gesloten

Veel middelbare scholen in Limburg gaan maandag nog niet open, ondanks dat het wel weer mag. Dat blijkt uit een rondgang van 1Limburg langs middelbare scholen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten