stock coronazelftest zelftest coronavirus

Ook in september zelftests uitgedeeld op MAA

Reizigers die in september terugkeren op Maastricht Aachen Airport (MAA) krijgen een gratis coronazelftest aangeboden. Eigenlijk zou dat alleen in juli en augustus gebeuren, maar het kabinet heeft besloten dat ook volgende maand te doen.

stock coronazelftest zelftest coronavirus
Universiteit biedt gratis coronazelftest aan voor studenten

De Universiteit Maastricht (UM) biedt studenten vanaf deze maand de mogelijkheid om zich via een gratis sneltest zelf te testen op corona. Het gebruik ervan is vrijwillig en geen vereiste om deel te nemen aan een college.

Corona-zelftest
Coronazelftest: hoe werkt het?

In Duitsland liggen ze al bij de kassa in een supermarkt en gaan ze als warme broodjes over de toonbank: de coronasneltest die je gewoon in je eigen badkamer kan doen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten