steekpartij Roermond - 19 jul 2021 [1]

Politie bevestigt: Roermondenaar stapte zelf uit het leven

Het politieonderzoek naar het overlijden van een man aan de Eglantierhof in Roermond is afgerond. De politie arresteerde eerder twee mensen, maar concludeert nu dat er geen sprake is van een misdrijf.

steekpartij Roermond - 19 jul 2021 [1]
Ook partner van overleden Roermondenaar vrijgelaten

De twee mensen die maandag zijn aangehouden voor betrokkenheid bij een fatale steekpartij in Roermond zijn inmiddels allebei weer op vrije voeten. Het gaat om de zoon en de partner van het slachtoffer.

steekpartij Roermond - 19 jul 2021 [2]
Advocaten over fatale steekpartij: 'Zelf uit leven gestapt'

De fatale steekpartij in Roermond van maandagmorgen was geen moord, maar een zelfdoding. Dat stellen de advocaten van de partner en de zoon van het slachtoffer. Zij zijn na het incident gearresteerd.

PI Ter Peel gevangenis vrouwengevangenis
Hoogbejaarde vrouw dood gevonden in vrouwengevangenis

Een hoogbejaarde gevangene is woensdag dood aangetroffen in haar cel in vrouwengevangenis Ter Peel in Evertsoord. Uit onderzoek is gebleken dat ze zichzelf van het leven heeft beroofd.

Sandra Oldekamp (21 apr 2021)
Amper steun voor petitie Stop Zelfdodings Forums

Zelfmoordforums moeten verboden worden. Dat vindt Sandra Oldekamp uit Hoensbroek, die wil dat de overheid in actie komt.

Zelfdoding
CBS: Vorig jaar stijging aantal zelfdodingen in Limburg

In 2020 beroofden meer mensen in Limburg zichzelf van het leven dan een jaar eerder.

Doden bungalowpark Rekem 3 feb 2021
Verdachte familiedrama pleegt zelfmoord in zijn cel

Frans M. uit Maastricht heeft zichzelf in de gevangenis van het leven beroofd op de dag dat hij aan België uitgeleverd zou worden voor het doden van zijn vrouw en zoon in Rekem, op 3 februari dit jaar.

dode vrouw in woning Maastricht Minister Talmastraat - 10 september 2020
Henk (57) deed zelfmoordpoging na doden echtgenote

Henk V. (57) heeft geprobeerd uit het leven te stappen, nadat hij zijn vrouw om het leven bracht. De Maastrichtenaar bleef echter in leven en zit nu vast op verdenking van de moord op zijn echtgenote.

stock man depressief
Aantal zelfdodingen in Limburg afgenomen

In 2019 beroofden minder mensen in Limburg zichzelf van het leven dan een jaar eerder.

Man gestraft voor hulp bij zelfdoding vader

Een 48-jarige man is dinsdag veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden voor hulp bij de zelfdoding van zijn vader. Dat gebeurde in 2016 in Kerkrade.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten