Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeker één gewonde bij steekpartij café Roermond

Geplaatst opzondag 10 februari 2019 - 10:40

In Roermond is zondagochtend zeker één man gewond geraakt bij een steekpartij.

Het ging rond 10:30 uur mis op het terras van een café aan het Stationsplein. Twee mannen zaten op dat terras, waarna de situatie escaleerde toen twee andere personen zich bij hen voegden.

Plein
Er brak ruzie uit tussen het viertal, waarbij aanvankelijk alleen werd geduwd en getrokken. Vervolgens werd echter ook gestoken en verplaatste de ruzie zich naar het plein, zo zegt de politie.

Ziekenhuis
Daarbij raakte zeker één van de amokmakers gewond. Deze persoon is naar het ziekenhuis afgevoerd. Op het terras werd een en ander vernield.

Andere betrokkenen
Het is onduidelijk of de politie de andere betrokkenen heeft aangehouden, of dat zij op de vlucht zijn geslagen. De woordvoering van de politie kon daar nog niet op reageren.

Foto: Ruud van Broekhoven / L1

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen