Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeker één gewonde bij steekpartij café Roermond

Geplaatst opzondag 10 februari 2019 - 10:40

In Roermond is zondagochtend zeker één man gewond geraakt bij een steekpartij.

Het ging rond 10:30 uur mis op het terras van een café aan het Stationsplein. Twee mannen zaten op dat terras, waarna de situatie escaleerde toen twee andere personen zich bij hen voegden.

Plein
Er brak ruzie uit tussen het viertal, waarbij aanvankelijk alleen werd geduwd en getrokken. Vervolgens werd echter ook gestoken en verplaatste de ruzie zich naar het plein, zo zegt de politie.

Ziekenhuis
Daarbij raakte zeker één van de amokmakers gewond. Deze persoon is naar het ziekenhuis afgevoerd. Op het terras werd een en ander vernield.

Andere betrokkenen
Het is onduidelijk of de politie de andere betrokkenen heeft aangehouden, of dat zij op de vlucht zijn geslagen. De woordvoering van de politie kon daar nog niet op reageren.

Foto: Ruud van Broekhoven / L1

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen