Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeges voor Van Helden en Raats in wintercompetitie

Geplaatst opzondag 5 januari 2020 - 15:58

Met een overwinning in de veldrit in Venlo heeft Luuk van Helden zijn leidende positie in het klassement van de wintercompetitie verstevigd.

De Vlodroppenaar kwam na de eerste ronde nog als vijfde door, maar pakte daarna de koppositie om die niet meer af te staan. Rick van Gaalen uit Heesch kwam 12 seconden na Van Helden als tweede over de streep.

De veldrijder uit Vlodrop heeft met nog twee wedstrijden voor de boeg 25 punten voorsprong op Pekka Heijnen uit het Belgisch Bocholt.

Twaalfde seizoenszege
Bij de masters won Edwin Raats uit Helmond zijn twaalfde veldrit van het seizoen. Raats kwam in Venlo pas in de vijfde ronde op kop en bouwde in de twee resterende ronden een voorsprong op van vijf seconden op Kurt Maestripieri, die lange tijd aan de leiding reed. De Helmondenaar heeft in het klassement inmiddels een fikse voorsprong op Pascal Alleleijn, maar is twee wedstrijden voor het einde nog niet zeker van de eindoverwinning in de wintercompetitie.

Pien Limpens
Klassementsleider Tamara Janssen kwam op de Herungerberg in Venlo als vijfde over de streep. Pien Limpens uit Obbicht reed van start tot finish aan de leiding en pakte voor de tweede keer de bloemen in de drie wedstrijden, waarin zij startte. Dirkje Cox uit Holset kwam 1 minuut en 20 seconden na Limpens als tweede over de streep.

Gat
Erwin Bakker uit Neerkant won de wedstrijd bij de mountainbikers. Hij ging er bij de start direct vandoor en sloeg een gat van 1 minuut en 43 seconden op Stef Hendriks uit Haelen. Daniel van Tetering uit Cuijk werd derde. Klassementsleider Ruben Verhees uit Hamont legde beslag op de vierde plaats en heeft inmiddels 64 punten voorsprong op Tim Koch uit Grashoek.

Winst voor Leon Crienen
Bij de masters ging Leon Crienen met de overwinning aan de haal. De mountainbiker uit Baarlo had tien seconden voorsprong op Jacques Cox uit Neer. Pieter Nagelmaeker uit Eindhoven kwam met ruime achterstand over de finish. Cox blijft met 98 punten voorsprong op Crienen aan kop in het klassement bij de masters.

De veldrijders en mountainbikers komen voor de wintercompetitie nog in Overloon en Bocholtz in actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen