Overslaan en naar de inhoud gaan

Zege voor Nissen en Jacobs in wintercompetitie

Geplaatst opzondag 21 oktober 2018 - 18:24

Veldrijder Luuk Nissen en mountainbiker Gody Jacobs hebben de derde wedstrijd in de wintercompetitie op hun naam geschreven.

De uit Montfort afkomstige Nissen drukte in Brunssum als eerste veldrijder zijn wiel over de streep. Christian Miessen werd tweede en Wessel Coppelmans kwam als derde over de finish.

Edwin Raats boekte zijn derde overwinning van het seizoen. De Brabander was de snelste master van de veldrijders. Hij werd op het podium vergezeld door Erwin Bollen en John Keulers.

MTB
Gody Jacobs pakte voor het tweede achtereenvolgende weekend de winst bij de mountainbikers. De renner uit Urmond sloeg een gat van één minuut met Erwin Bakker uit Neerkant en Stef Hendriks uit Haelen.

De Belg Kris de Nef uit Kuringen won de MTB-wedstrijd bij de masters. Winand van de Waarsenburg uit Margraten kwam met 1 minuut en 53 seconden achterstand als tweede over de meet.

Dames
De 19-jarige Lorena
Peterman kwam voor het eerst aan de start in de wintercompetitie en ging direct met de bloemen aan de haal. Pien Limpens finishte als tweede voor Anouk Reen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen