Overslaan en naar de inhoud gaan

Zege voor Britt Ummels op 1000 meter in Lisse

Geplaatst opzondag 14 mei 2017 - 16:35

Britt Ummels heeft bij wedstrijden om de Ter Speckebokaal in Lisse de 1000 meter gewonnen.

De Unitas-atlete liep een tijd van 2 minuten en 46,35 seconden en vestigde daarmee een persoonlijk record. Lotte Krause van AKU Uithoorn kwam viertiende seconde na de Maastrichtse over de streep.

Mahadi Abdi Ali werd op de 1000 meter vierde. Hij had voor deze afstand 2 minuten en 24,82 seconden nodig en finishte een halve seconde na winnaar Vincent Hazeleger van Phanos Amsterdam. Maarten Plaum van Unitas werd vijfde.

Polsstokhoogspringen
Koen van der Wijst werd bij het polsstokhoogspringen derde. De
Unitas-atleet sprong over 4,90 m. Zijn clubgenote Dominique Esselaar vestigde een persoonlijk record met een sprong van 3,80 m. Dat was genoeg voor de derde plaats.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Mahadi Abdi Ali wint zilver op 3000 meter
Winst en persoonlijk record Koen van der Wijst
Nauwelijks succes voor Limburgse atleten op NK Indoor
atletiek (1 mrt 2020)
Limburgs goud op NK korte cross
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen