Overslaan en naar de inhoud gaan

ZEF Magazine niet blij met RTL Z vanwege logo

Geplaatst opwoensdag 22 februari 2017 - 22:46

ZEF Magazine is niet blij met het logo van Z Magazine, dat heeft de organisatie van het platform voor popmuziek in Limburg geschreven in een open brief.

De brief - gericht aan RTL Z en Z Magazine - is woensdag geplaatst op Facebook. Het Limburgse ZEF Magazine wil graag excuses van Z Magazine vanwege het logo dat erg veel op het logo van ZEF lijkt. 'Om een lang verhaal kort te maken: Wij zijn flink pissig', schrijven hoofdredacteuren Roel Peijs en Tom Janssen.

Moeilijke letter
'Kijk, we beseffen best dat de letter ‘Z’ niet de makkelijkste letter is om creatief te bewerken. Maar de manier waarop de 'Z' in jullie logo hebben vormgegeven, lijkt toch wel heel sterk op die van ZEF op onze Facebook-pagina. En dan ook nog eens de toevoeging 'Magazine' erachter. En dat kadertje er omheen!'

Peijs en Janssen denken niet dat er kwade opzet in het spel is. 'De Randstad kijkt namelijk niet zoveel naar Limburg, dus de kans is groot dat jullie niet van ons bestaan wisten tot op dit moment', zo schrijven ze in de open brief.

Zeg dik sorry
'We vragen slechts om één ding. Vooruit, twee dingen dan. Om te beginnen zouden we het heel sjiek vinden - en wij Limburgers hechten sterk aan de diepere betekenis van 'sjiek' - als jullie op z’n minst erkennen dat dat logo van jullie magazine toch verrekte veel op dat van ons lijkt. Twee: Zeg even dik sorry.'

Z Magazine is het online magazine van RTL Z, het bestaat sinds juli 2016.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Chantal Blijft Slapen' scoort
Chantal Janzen in 2015 ook in Duitsland op tv
Collega's geloven in Chantal Janzen
Toos en Henk vaste gast bij RTL Late Night
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen