Steekpartij Breskens Groede Zeeland Maastrichtenaren 15 aug 2021

Steekpartij Zeeuwse duinen mogelijk poging tot doodslag

De politie onderzoekt of de twee Maastrichtse tieners die zondag zijn aangehouden na een steekpartij bij het Zeeuwse Breskens, zich schuldig hebben gemaakt aan poging tot doodslag.

Steekpartij Breskens Groede Zeeland Maastrichtenaren 15 aug 2021
Alleen Maastrichtse tieners nog vast na steekpartij Zeeland

Van de zes aanhoudingen na een steekpartij in de duinen bij het Zeeuwse Breskens, zitten alleen de twee Maastrichtse verdachten nog vast.

Steekpartij Breskens Maastrichtenaren Groede 15 aug 2021
Maastrichtse tieners opgepakt na steekpartij Zeeuwse duinen

Twee Maastrichtse tieners zijn aangehouden na een steekpartij, zondagmorgen vroeg rond 4:30 uur in de duinen van het Zeeuwse Groede.

Fataal bootongeval Zoutelande, speedbootdrama (23 jul 2019)
Bootdrama waarbij tiener uit Neer overleed: werkstraf geƫist

Als het aan justitie ligt krijgt de 35-jarige Bastiaan F. uit Koudekerke een werkstraf van 240 uur voor een fataal bootongeluk in Zoutelande twee jaar geleden. Daarbij kwam een 15-jarig meisje uit Neer, dat in een aangevaren rubberboot zat, om het leven.

Ongeluk speedboot rubberbootje meisje Neer Zoutelande
Verdachte speedbootdrama voor de rechter

De rechtbank in Amsterdam behandelt vrijdag de strafzaak tegen een 35-jarige man uit Koudekerke, die op 23 juli 2019 in Zeeland met zijn speedboot op een rubberboot botste. Daarbij kwam een 15-jarig meisje uit Neer, dat in de rubberboot zat, om het leven.

Wateroverlast Valkenburg, noodweer Valkenburg, evacuatie Valkenburg, hoogwater Valkenburg, overstroming (15 jul 2021)
Zeeland helpt: gratis vakantie voor hoogwaterslachtoffers

Watersnoodslachtoffers en hulpverleners die geholpen hebben in de getroffen gebieden kunnen in september even op adem komen in een caravan of vakantiehuisje in Zeeland.

Zeeuwse reddingsbrigade naar Limburg (15 jul 2021)
Zeeuwse reddingsbrigades vertrekken weer uit Limburg

De hulp van de Zeeuwse reddingsbrigades is vrijdag niet meer nodig in het overstromingsgebied in Limburg. De ploegen kregen daarom te horen dat ze weer huiswaarts mogen keren.

Roermondse duikster overleden in Zeeland (27 sept 2020)_HD
Limburgse duikster omgekomen bij ongeluk in Zeeland

Bij een duikongeluk in het Zeeuwse Den Osse is zondagmiddag een duikster uit Roermond om het leven gekomen. Het slachtoffer is een 55-jarige vrouw.

volkswagenbusje diefstal susteren middelburg (26 aug 2020)
In Zeeland gestolen Volkswagenbus gevonden in Limburg

Een groen Volkswagenbusje dat in de nacht van dinsdag op woensdag is gestolen uit Middelburg, is woensdag teruggevonden in Susteren.

Bestuurder speedbootdrama wordt gehoord

De bestuurder van de speedboot die dinsdag over een rubberbootje voer waarbij een 15-jarig meisje uit Neer omkwam, zit nog vast.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten