Hoge Raad houdt straffen in Valkenburgse zedenzaak in stand

Zes straffen die zijn uitgedeeld in de Valkenburgse zedenzaak, blijven overeind. Dat heeft de Hoge Raad besloten.

Weer celstraffen geëist in Valkenburgse zedenzaak

Het Openbaar Ministerie heeft donderdag in hoger beroep opnieuw celstraffen geëist tegen vier verdachten in de Valkenburgse zedenzaak.

Aanklager in sekszaak haalt fel uit naar rechtbank

Advocaat-generaal Hans Pieters heeft zich woensdag in ongemeen felle bewoordingen uitgelaten over de straffen die de rechtbank Limburg eerder oplegde in de Valkenburgse zedenzaak.

Eis: Cel en werkstraf klant Valkenburgse zedenzaak

Een 41-jarige klant van de 16-jarige Kimberley hoorde woensdag een gevangenisstraf van acht maanden, waarvan zes voorwaardelijk, en een taakstraf van 120 uur tegen zich eisen.

Armin A.
Loverboy Armin A. ging direct na vrijlating al in de fout

Armin A., de 22-jarige pooier in de Valkenburgse zedenzaak, is óp de dag dat hij (vervroegd) vrijkwam, al de fout in gegaan.

Hoger beroep Valkenburgse zedenzaak dient in november

Het hoger beroep in de Valkenburgse zedenzaak dient in november van dit jaar.

Opnieuw taakstraffen in Valkenburgse zedenzaak

De rechtbank in Maastricht heeft drie verdachten in de Valkenburgse zedenzaak taakstraffen variërend van 180 tot 240 uur opgelegd.

Integriteitsonderzoek om gelekte app hoofdofficier

Het Openbaar Ministerie (OM) Limburg laat een integriteitsonderzoek verrichten naar de eigen officieren van justitie. Aanleiding daarvoor is een informatielek naar de Limburgse kranten.

Meisje 'Kimberly' voelt zich misbruikt

'Kimberly', het meisje dat centraal staat in de Valkenburgse zedenzaak, is er nu van overtuigd dat ze misbruikt is om geld te verdienen.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto