Voetgangers zweven over nieuw zebrapad

Lottum heeft sinds vrijdag een opvallend nieuw zebrapad. Het gaat om een 3D-oversteekplaats.

Ouch: Flinke spelfout op pas geschilderd regenboogzebrapad

De schilder van het regenboogzebrapad bij het Vrijthof in Maastricht heeft zijn huiswerk niet goed gedaan.

Zebrapad bij Ligne in Sittard loopt dood

Megacomplex Ligne in Sittard is bijna klaar voor gebruik. Ook de verkeersborden en wegmarkeringen rondom het culturele, onderwijs- en winkelcomplex zijn inmiddels aangebracht.

COC Limburg wil ook dat regenboogzebrapad blijft

COC Limburg is blij met het initiatief van enkele burgers om het regenboogzebrapad aan het Vrijthof in Maastricht permanent te maken.

Half zebrapad in Heerlen alsnog afgemaakt

Het half geschilderde zebrapad in Heerlen is vrijdagochtend afgemaakt. De gemeente liet de schilder vrijdagmorgen terugkomen.

Zebrapadschilder levert half werk in Heerlen

De wegwerkers die in Heerlen een zebrapad moesten herstellen nadat een straat opnieuw was geasfalteerd, hebben wel heel erg letterlijk binnen de lijntjes gekleurd.

Doodlopend zebrapad: 'miskleun' houdt Nieuwstadt bezig

Wie deze week de Grachtstraat in Nieuwstadt oversteekt, zal zijn wenkbrauwen fronsen. Het zebrapad dat door de gemeente werd aangelegd, loopt namelijk dood op struikgewas.

Foutje: te breed zebrapad in Landgraaf

In Landgraaf is een nieuwe rotonde aangelegd bij de kruising Hereweg-Beethovensingel. Alleen hebben de makers een foutje gemaakt, viel Nic Heuvelmans uit Landgraaf op.

Overzicht
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto