Voetgangers zweven over nieuw zebrapad

Lottum heeft sinds vrijdag een opvallend nieuw zebrapad. Het gaat om een 3D-oversteekplaats.

Ouch: Flinke spelfout op pas geschilderd regenboogzebrapad

De schilder van het regenboogzebrapad bij het Vrijthof in Maastricht heeft zijn huiswerk niet goed gedaan.

Zebrapad bij Ligne in Sittard loopt dood

Megacomplex Ligne in Sittard is bijna klaar voor gebruik. Ook de verkeersborden en wegmarkeringen rondom het culturele, onderwijs- en winkelcomplex zijn inmiddels aangebracht.

COC Limburg wil ook dat regenboogzebrapad blijft

COC Limburg is blij met het initiatief van enkele burgers om het regenboogzebrapad aan het Vrijthof in Maastricht permanent te maken.

Half zebrapad in Heerlen alsnog afgemaakt

Het half geschilderde zebrapad in Heerlen is vrijdagochtend afgemaakt. De gemeente liet de schilder vrijdagmorgen terugkomen.

Zebrapadschilder levert half werk in Heerlen

De wegwerkers die in Heerlen een zebrapad moesten herstellen nadat een straat opnieuw was geasfalteerd, hebben wel heel erg letterlijk binnen de lijntjes gekleurd.

Doodlopend zebrapad: 'miskleun' houdt Nieuwstadt bezig

Wie deze week de Grachtstraat in Nieuwstadt oversteekt, zal zijn wenkbrauwen fronsen. Het zebrapad dat door de gemeente werd aangelegd, loopt namelijk dood op struikgewas.

Foutje: te breed zebrapad in Landgraaf

In Landgraaf is een nieuwe rotonde aangelegd bij de kruising Hereweg-Beethovensingel. Alleen hebben de makers een foutje gemaakt, viel Nic Heuvelmans uit Landgraaf op.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app