Overslaan en naar de inhoud gaan

Zangvereniging Echt gedupeerd na diefstal

Geplaatst opwoensdag 11 februari 2015 - 6:41

Zangvereniging Vriendenkoor uit Echt, bestaande uit ruim vijftig leden, moet het voorlopig zonder eigen podium doen.

De aanhanger met daarin het uit zeven delen bestaande demontabele podium inclusief achterwand en verbindingsstukken werd maandagochtend gestolen uit een schuur achter het huis van één van de leden.

'Nét nieuw'
"In het maken van het podium zitten vele uren werk en het vertegenwoordigd ook een waarde van ettelijke duizenden euro’s", vertelt Ger Bisschops, vice-voorzitter van het koor. "De aanhangwagen was net nieuw, dus waarschijnlijk was het de dieven daar om te doen. We hopen dan ook dat ze de inhoud ergens gedumpt hebben omdat ze er toch niets mee konden en dat iemand de stukken vervolgens vindt."

April
De eerste optredens voor het voltallige koor staan begin april weer op de agenda. Bisschops: "We hopen dat we voor die tijd ons podium weer terug hebben. Die aanhangwagen is nog tot daar aan toe, maar door de diefstal van het podium zijn we ernstig gedupeerd."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Koperdieven uit Hoensbroek op heterdaad betrapt in Echt
Politie zoekt daders na gewelddadige poging tot diefstal
Dieven proberen kassa leeg te roven bij winkel in Echt
Koffiemachinekrakers opgepakt langs A2 bij Echt
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen