Overslaan en naar de inhoud gaan

Zangeres pleit voor meer kampvuren in Heerlens centrum

Geplaatst opmaandag 22 januari 2018 - 18:03

Tijdens het Heerlense winterfestijn Holy Moly kon het publiek genieten van muziek rondom een kampvuur. Mogelijk brandt er binnenkort weer een vuurtje in de binnenstad.

Zangeres Lotte Walda en politicus Ron Meyer hebben de krachten gebundeld om dit voor elkaar te krijgen.

Kampvuur
De singer-songwriter blikt op haar Facebook-pagina terug op het winterevenement Holy Moly. "Een van de gezelligste dingen vond ik toch wel het kampvuur", schrijft ze. "Eigenlijk vond ik het heel jammer dat dit vuur na Holy Moly weer wegging."

Muziek
Tijdens het winterfestijn werd er rondom het kampvuur door muzikanten op hun gitaar getokkeld. En als het aan de twee Heerlenaren ligt, gaat dit vuur 'enkele weekenden in de donkere maanden' weer branden. Ze willen de muzikale avondjes op het Pancratiusplein of het Schelmenhofje laten plaatsvinden.

Facebook
Via Facebook zijn ze op zoek naar muzikanten en andere mensen die hun kunsten willen vertonen bij het kampvuur. Verder hopen ze steun van de gemeente te krijgen. Dit omdat er een vergunning nodig is voor het kampvuur in het centrum van de stad.

Lees ook: Heerlense zangeres organiseert compleet festival

Eerste editie
Het Heerlense winterfestijn Holy Moly kijkt terug op een geslaagde eerste editie. Zo waren de bezoekersaantallen hoog en hing er een goede sfeer.

Lees ook: Heerlens winterfestival kijkt terug op geslaagde editie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen