Overslaan en naar de inhoud gaan

Zanger Lex Uiting verrast vaders met concerten

Geplaatst opzondag 21 juni 2020 - 18:13

Zanger Lex Uiting heeft op vaderdag een aantal verrassingsconcerten gegeven bij vaders en zonen. In zijn nieuwe single Laote we praote gaat het over echte gesprekken voeren.

In de videoclip figureren veel Limburgse vaders met hun zonen.

Video: L1

Bekoeld
Zoals Jos en Yorman Notermans. Er moest er gepraat worden. De vader-zoonrelatie was bekoeld. Yorman is als kleuter geadopteerd uit Colombia en woont nu in een samengesteld gezin. "Dat botst weleens", aldus vader Jos. Hij nam de stap om zijn zoon te bellen en na een goed gesprek in de kroeg werd het contact na een lange tijd weer langzaam hersteld.

Veel reacties
Een verrassingsoptreden, of een terrassingsoptreden, zoals Lex het noemt is een mooi cadeau. Voor vader en zoon Notermans heeft het nummer een diepere betekenis en ze zijn niet de enige. Lex krijgt veel reacties en wellicht is zijn nummer een goede rede om bekoelde vader-zoonrelaties weer te herstellen.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen