Overslaan en naar de inhoud gaan

Zanger Jack Poels aan de beterende hand

Geplaatst opwoensdag 7 november 2018 - 12:53

Jack Poels is aan de beterende hand na stemproblemen. De zanger van Rowwen Hèze heeft na de slotconcerten twee dagen in bed doorgebracht.

Volgens zijn manager heeft Poels het behoorlijk te pakken en nog altijd last van stemproblemen.

Eigen nummer
Zondag moest de voorman van de band uit America het rustig aan doen tijdens het laatste slotconcert. Het was voor het eerst in 33 jaar dat de zanger zijn eigen nummer niet kon zingen. Fans konden geld terugkrijgen, maar daar maakte maar een enkeling gebruik van. Bjorn en Mieke, die in het
voorprogramma stonden, namen een aantal nummers van de band voor hun rekening.

Lees ook: Slechts tien wegblijvers bij schorre Jack Poels

Later inzingen
Over een week gaat Rowwen Hèze de opnamestudio in. Het is niet bekend of Poels dan weer fit is. "Het voordeel van een studio is dat je de stem altijd nog later kunt inzingen", vertelde manager Rudy Havermans eerder.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen