Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zanger Gé Reinders grijpt naast Annie M.G. Schmidtprijs

Geplaatst opmaandag 16 april 2018 - 11:58

Zanger en liedjesschrijver Gé Reinders uit Roermond heeft naast de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs gegrepen.

Reinders maakte samen met Wiebe Kaspers en Syb van der Ploeg kans op de prijs met het lied ‘Wat is er mis met luisteren’. Wende Snijders ging er met het lied 'Voor alles' met de prijs vandoor.

Kleinkunstlied
De Annie M.G. Schmidtprijs is bedoeld voor het beste oorspronkelijke Nederlandstalige kleinkunstlied. De winnaar, die wordt bepaald door een vakjury, krijgt een bronzen borstbeeld van Annie M.G. Schmidt en 3.500 euro. De Annie M.G. Schmidtprijs werd voor de 26e keer uitgereikt.

Lees ook: Gé Reinders genomineerd voor Annie M.G. Schmidtprijs

Ten gehore
Andere genomineerden waren onder meer Youp van 't Hek, Kirsten van Teijn en Stef Bos. Alle genomineerden brachten zondagavond voorafgaand aan de uitreiking in theater Bellevue in Amsterdam hun lied ten gehore.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen