Overslaan en naar de inhoud gaan

Zanger Ben Verdellen in rolstoel: optredens geschrapt

Geplaatst opvrijdag 19 januari 2018 - 10:59

De Venlose vastelaoveszanger Ben Verdellen schrapt komende weken al zijn optredens omdat hij voorlopig in een rolstoel zit.

Vorige week scheurde zijn achillespees, ironisch genoeg terwijl hij in het ziekenhuis was. "Ik was daar en maakte een of andere beweging. Toen knalde de achillespees", vertelt hij op L1 Radio. "Ik schrok me wezenloos. Gelukkig was ik in de buurt van de eerste hulp."

Niet te beschrijven
Daar kreeg hij slecht nieuws. Tot half maart zit zijn been in het gips en mag hij er niet op staan. Dat betekent dat alle optredens dit carnavalsseizoen geschrapt zijn. "Het gevoel is niet te beschrijven als je al die mensen moet bellen om te zeggen dat je niet kan komen", zegt Verdellen. "Sommigen hebben al een jaar van te voren een beroep op je gedaan."

In de rolstoel
De zanger is zo populair dat organisatoren bereid zijn om van alles te regelen, als hij maar kan komen. Zo werd in Roermond geregeld dat hij in een rolstoel het podium op kon. Daarom zat hij daar donderdagavond wel op de planken tijdens een carnavalszitting.

Beluister op L1.nl het interview met Ben Verdellen in de ochtendshow van Maarten & Tim.

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen