Overslaan en naar de inhoud gaan

Zanger Ben Verdellen in rolstoel: optredens geschrapt

Geplaatst opvrijdag 19 januari 2018 - 10:59

De Venlose vastelaoveszanger Ben Verdellen schrapt komende weken al zijn optredens omdat hij voorlopig in een rolstoel zit.

Vorige week scheurde zijn achillespees, ironisch genoeg terwijl hij in het ziekenhuis was. "Ik was daar en maakte een of andere beweging. Toen knalde de achillespees", vertelt hij op L1 Radio. "Ik schrok me wezenloos. Gelukkig was ik in de buurt van de eerste hulp."

Niet te beschrijven
Daar kreeg hij slecht nieuws. Tot half maart zit zijn been in het gips en mag hij er niet op staan. Dat betekent dat alle optredens dit carnavalsseizoen geschrapt zijn. "Het gevoel is niet te beschrijven als je al die mensen moet bellen om te zeggen dat je niet kan komen", zegt Verdellen. "Sommigen hebben al een jaar van te voren een beroep op je gedaan."

In de rolstoel
De zanger is zo populair dat organisatoren bereid zijn om van alles te regelen, als hij maar kan komen. Zo werd in Roermond geregeld dat hij in een rolstoel het podium op kon. Daarom zat hij daar donderdagavond wel op de planken tijdens een carnavalszitting.

Beluister op L1.nl het interview met Ben Verdellen in de ochtendshow van Maarten & Tim.

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen