Overslaan en naar de inhoud gaan

Zangduo Bjorn en Mieke met 'helden' Rowwen Hèze op podium

Geplaatst opmaandag 5 november 2018 - 17:58

Voor zangduo Bjorn en Mieke uit Venray was het zondagmiddag even echt 'droeme met de oege oop'.

Het populaire duo stond samen met Rowwen Hèze op de bühne tijdens de afsluitende middag van de slotconcerten in America.

Sjiek
Ze waren geboekt als voorprogramma, maar omdat zanger Jack Poels zijn stem kwijt was, namen ze voor enkele nummers zijn plaats in. "Het is wel sjiek als je met de helden van vroeger op één podium mag staan". zegt Bjorn.

Lees ook: Rowwen Hèze-zanger Jack Poels heeft stemproblemen

Geen zenuwen
Het duo had geen zenuwen, ook al werden ze voor de leeuwen gegooid. "Het was een beetje als de vrienden van Amstel Limburg 2.0", zegt Mieke een dag later. De reacties op social media op de invalbeurt waren heel erg positief.

Nieuw album
Binnenkort gaat Rowwen Hèze voor een nieuw album de studio in. Volgens Bjorn is het tweetal nog niet gevraagd om ook daar te komen zingen. "Maar ze kunnen natuurlijk altijd bellen. We wonen heel dichtbij."

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen