Overslaan en naar de inhoud gaan

Zangduo Bjorn en Mieke met 'helden' Rowwen Hèze op podium

Geplaatst opmaandag 5 november 2018 - 17:58

Voor zangduo Bjorn en Mieke uit Venray was het zondagmiddag even echt 'droeme met de oege oop'.

Het populaire duo stond samen met Rowwen Hèze op de bühne tijdens de afsluitende middag van de slotconcerten in America.

Sjiek
Ze waren geboekt als voorprogramma, maar omdat zanger Jack Poels zijn stem kwijt was, namen ze voor enkele nummers zijn plaats in. "Het is wel sjiek als je met de helden van vroeger op één podium mag staan". zegt Bjorn.

Lees ook: Rowwen Hèze-zanger Jack Poels heeft stemproblemen

Geen zenuwen
Het duo had geen zenuwen, ook al werden ze voor de leeuwen gegooid. "Het was een beetje als de vrienden van Amstel Limburg 2.0", zegt Mieke een dag later. De reacties op social media op de invalbeurt waren heel erg positief.

Nieuw album
Binnenkort gaat Rowwen Hèze voor een nieuw album de studio in. Volgens Bjorn is het tweetal nog niet gevraagd om ook daar te komen zingen. "Maar ze kunnen natuurlijk altijd bellen. We wonen heel dichtbij."

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen