stock Jos Max Verstappen

Jos Verstappen in ziekenhuis tijdens race Zandvoort

Jos Verstappen werd afgelopen zondag met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht tijdens de Grand Prix in Zandvoort. Daardoor kon hij de winst van zijn zoon Max Verstappen niet meevieren.

SI202109050797_hires_jpeg_24bit_rgb
Oranje overmacht: Verstappen én Zandvoort onderscheiden zich

Max Verstappen én zijn achterban hebben dit weekend een prachtig hoofdstuk aan de Limburgse, Nederlandse én mondiale sportgeschiedenis toegevoegd. Het weekend in Zandvoort kent geen gelijke in de Formule 1.

SI202109040798_hires_jpeg_24bit_rgb (1)
Winnende Verstappen grijpt WK-leiding in extatisch Zandvoort

Max Verstappen heeft tienduizenden fans op het circuit van Zandvoort in vervoering gebracht door de Grand Prix van Nederland te winnen. In een spannende race, die bol stond van tactische spelletjes, bleef hij rivaal Lewis Hamilton voor.

Formule 1 Liveblog GP Nederland 5 september
Teruglezen: Max Verstappen wint Grand Prix van Nederland

Max Verstappen heeft zondag de Grand Prix van Nederland gewonnen. De Limburger was de sterkste op het circuit in Zandvoort.

Driver Parade Max Verstappen GP Nederland Zandvoort (5 september 2021)
Koninklijk paar bezoekt Verstappen in pitstraat Zandvoort

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en twee van hun dochters hebben zo'n twee uur voor de start van de Dutch GP een bezoek gebracht aan Max Verstappen in de pitsstraat op het circuit van Zandvoort.

Max Verstappen kwalificatie GP van Nederland Zandvoort (4 sep 2021)
Zandvoort-zondag: voltooit Verstappen zijn droomscenario?

Na twee dagen voorpret op het circuit van Zandvoort worden zondag de prijzen verdeeld bij de Dutch GP. En de coureur waar iedereen naar kijkt, heeft de beste papieren voor het eremetaal: Max Verstappen.

Max Verstappen GP van Nederland Zandvoort (4 sep 2021)
Verstappen zet Zandvoort in vuur en vlam met poleposition

Max Verstappen heeft zaterdagmiddag zichzelf en tienduizenden fans op het circuit van Zandvoort een grote dienst bewezen door in de kwalificatie voor de GP van Nederland naar poleposition te rijden.

Max Verstappen GP van Nederland Zandvoort (4 sep 2021)
Verstappen zet de toon met razendsnelle ronde in training

Max Verstappen heeft zaterdag op het circuit van Zandvoort de met afstand snelste ronde in de derde - en laatste - vrije training voor de Grand Prix van Nederland gereden.

Max Verstappen GP Nederland Zandvoort
Verstappen ontloopt straf na bezoek aan stewards

Even werd gevreesd dat Max Verstappen op de startopstelling voor de Grand Prix van Nederland enkele plaatsen zou worden teruggezet, maar de Limburgse coureur wordt niet bestraft door de wedstrijdleiding.

Drukte bij GP Zandvoort, fans, Formule 1, F1, Dutch Grand Prix, Zandvoort
Gemeente Zandvoort: bij drukte extra maatregelen

Mocht het zaterdag tijdens de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort te druk worden op het terrein rondom het circuit, neemt de gemeente extra maatregelen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten