Overslaan en naar de inhoud gaan

Zandtovenaar voor TV-opnames naar Roermond

Geplaatst opvrijdag 19 september 2014 - 18:47

Zandtovenaar Gert van der Vijver komt in december naar Roermond voor opnames van televisieprogramma 'Kerst met de Zandtovenaar.'

Dat meldt het bisdom Roermond. Van der Vijver maakt door middel van zand live animaties, en zal voor het programma het verhaal van de geboorte van Jezus uitbeelden in zand.

De opnames worden gemaakt op de Markt. De zandtovenaar wordt muzikaal bijgestaan door verschillende artiesten. Het programma wordt tijdens de kerstdagen uitgezonden door de KRO en RKK.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Zandtovenaar Gert van der Vijver
Opnames kerstuitzending Zandtovenaar in Roermond
Timor Steffens jurylid en artistiek leider nieuwe dansshow
ANP
Dansshow Battle On The Dancefloor met Timor Steffens flopt
Televisieserie over Jos van Rey op komst
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen