Overslaan en naar de inhoud gaan

Zakkenroller in Maastricht opgepakt

Geplaatst opvrijdag 3 april 2015 - 13:52

De politie arresteerde donderdag een 35-jarige man. Hij zou deel uitmaken van een groep zakkenrollers die de laatste tijd in Maastricht actief is.

Ruim twintig mensen hebben zich bij de politie gemeld als slachtoffer van de bende. De verdachte kwam na onderzoek van onder meer camerabeelden, in beeld.

Meekijken
De groep weet dankzij het gebruik van de zogenaamde 'shouldering' techniek de bankrekening van mensen leeg te roven.

Een persoon van de groep kijkt over de schouder van het slachtoffer mee zodra hij bij een pinautomaat staat. De anderen staan klaar om na afloop de portemonnee te stelen. Als dit gelukt is, pinnen ze binnen korte tijd zoveel mogelijk geld.

Onderzoek
Het onderzoek naar de groep zakkenrollers is nog in volle gang. De politie sluit niet uit dat er meer aanhoudingen worden verricht.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zakkenrollersbende actief bij Rieu-concerten
Zakkenrollers in de kraag gevat bij Paradefeesten
Zakkenrollersteam Amsterdam assisteert in Maastricht
Elf aangiften van zakkenrollerij op 11devande11de
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen