Overslaan en naar de inhoud gaan

Zakkenroller gebruikt wisseltruc met wisselend succes

Geplaatst opdinsdag 1 november 2016 - 16:53

Tenminste twee mensen zijn dinsdag in Panningen benaderd door een zakkenroller die door middel van een wisseltruc geld probeert te ontfutselen.

Eén keer lukte dat, de tweede keer ging het mis. Dat meldt de politie Peel en Maas.

50 euro
De dader vroeg zijn beoogde slachtoffers in gebrekkig Engels of zij misschien een muntje van twee euro konden wisselen. Bij het trekken van de portefeuille lukte het de straatrover één keer om ongemerkt vijftig euro buit te maken, de tweede keer trapte het slachtoffer er niet in.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dief slaat slag bij slapende vrouw uit Panningen
Oeps: Vrouw steelt kapotte ventilator bij Albert Heijn
Sigarettendieven slaan weer toe in supermarkt
Man en vrouw betrapt op toepassen van wisseltruc
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen