Onderzoek na vondst stoffelijk overschot in Bergen (26 nov 2019)

'Zwitserse zakenman gaf opdracht voor moord in Bergen'

De Zwitserse zakenman Lukas F. (50) wordt verdacht van een moord in Bergen. Volgens justitie was hij niet zelf aanwezig, maar gaf hij anderen opdracht om de moord in november 2019 te plegen.

'Privédetective Zuidema en zakenman beslechten conflict'

Privédetective Ben Zuidema en zakenman Michel Sniekers hebben een akkoord bereikt. Het geplande kort geding hoeft daarom niet door te gaan.

Beslag gelegd op vermogen van privédetective

Er is beslag gelegd op rekeningen en panden van privédetective Ben Zuidema (81). Dat komt door een conflict met zakenman Michel Sniekers, die zich gefopt voelt door de detective uit Wessem.

FIOD valt binnen bij Heerlense zakenman Christian Petermann

De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) heeft een inval gedaan bij de Heerlense zakenman Christian Petermann.

Zakenman eist tonnen terug van Fortuna Sittard

De Amsterdamse zakenman René ter Borgh eist ruim zes ton van Fortuna Sittard. Dat heeft hij maandag aangegeven tijdens een rechtszaak tegen de club. Hij stond tussen 2014 en 2016 garant voor dat bedrag.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten