Overslaan en naar de inhoud gaan

'Zakelijke ruzie aanleiding schietpartij op woonwagenkamp'

Geplaatst opdinsdag 12 juni 2018 - 7:09

Een zakelijke ruzie zou de aanleiding zijn geweest voor de schietpartij die maandagochtend op een woonwagenkamp in Venlo plaatsvond.

De Limburger meldt dat een bewoner van het kamp, de 56-jarige J., op zijn 69-jarige oom heeft geschoten, die twee woonwagens verderop woont.

Verschillende schoten
Een buurtbewoner vertelde tegen Omroep Venlo dat er 'zeker tien schoten' zijn gelost. "Eerst hoorden we een auto hard aan komen rijden. Die stopte, vervolgens zeker een stuk of acht schoten. Daarna hoorden we geschreeuw en weer een paar schoten", aldus een getuige die een straat verderop woont.

Volgens de lokale omroep probeerde de verdachte eerst nog te voet te ontkomen, maar hadden agenten hem snel te pakken.

Lees ook: Aanhouding na schietpartij op straat in Venlo

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen