Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaakwaarnemer: Sjoerd Ars naar Fortuna

Geplaatst opdonderdag 12 januari 2017 - 13:10

Fortuna Sittard zal naar alle waarschijnlijkheid per direct spits Sjoerd Ars overnemen van de Hongaarse club Haladas FC.

Volgens Joris Coppes, de zaakwaarnemer van de 32-jarige Ars, zijn de onderhandelingen met Fortuna in een vergevorderd stadium. "Dit is heel concreet", laat Coppes weten. De verwachting is dat de deal nog deze week beklonken wordt. Voor hoe lang Ars tekent bij de Sittardenaren, kan Coppes nog niet zeggen.

Spits van statuur
Met de komst van Ars krijgt Fortuna een spits van statuur in de gelederen die garant staat voor doelpunten. Bij NEC schopte Ars het in het seizoen 2014/2015 met maar liefst 28 doelpunten zelfs tot topscoorder van de eerste divisie.

Gelderlander
Ars speelde verder onder andere bij De Graafschap, FC Zwolle en RBC Roosendaal. In de eredivisie slaagde de geboren Gelderlander er nooit in om echt door te breken. Na een jaar bij NAC tekende Ars medio 2016 een tweejarig contract bij zijn huidige club Haladas FC in Hongarije, maar zou hij het daar niet meer naar zijn zin hebben.

Fortuna wil de overname van de nieuwe spits nog niet bevestigen. Technisch manager Charly Chudik wil slechts kwijt dat de club doende is om de aanval te versterken. Daarvoor zouden meerdere gegadigden zijn.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna hengelt oud-topscorer Jupiler League binnen
Sjors Ultee Kevin Hofland Fortuna Sittard (2 feb 2020)
Pfennings: 'Wilde Fortuna-staf hoe dan ook in stand houden'
Lisandro Semedo Fortuna Sittard (3 jan 2019)
Fortuna wacht op 'echt goed' bod op Semedo
ANP-55844384
Zweedse Eritreeƫr op weg naar Fortuna
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen