Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaak tegen politiemol Mark M. gaat lang duren

Geplaatst opmaandag 11 januari 2016 - 21:24

Het geduld van de vermeende Weerter politiemol Mark M. (29) wordt door justitie danig op de proef gesteld.

De Weertenaar en een vermeende tussenhandelaar moeten dinsdag in een pro-formazaak voorkomen, maar de inhoudelijke behandeling van de zaak zal pas op z’n vroegst eind dit jaar plaatsvinden.

Databank
Justitie denkt dat oud-politieman M. gegevens van rechercheonderzoeken uit de databank haalde om die vervolgens aan criminelen te verkopen.

Maanden werk
Een woordvoerster van justitie zegt in Dagblad de Limburger dat tijdens het onderzoek naar de zaak zoveel digitale informatie is gevonden dat het uitzoeken daarvan nog maanden werk vergt. Vooralsnog is voor augustus dit jaar pas een zogeheten regiezitting gepland. In zo’n zitting kunnen onder meer de advocaten aangeven welke getuigen ze willen horen. Een inhoudelijke behandeling van de strafzaak laat daarna vaak nog maanden op zich wachten.

Dinsdag zet Dagblad de Limburger de hoofdrolspelers in de zaak op een rij in de papieren krant.

Lees hier alles over Mark M.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Politiemol Mark M. veroordeeld en spoorloos: Hoe nu verder?
Politiemol Mark M. moet blijven zwijgen
LIVE: Weerter politiemol voor de rechter
Politiemol woont weer bij zijn moeder
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen